2017. jan 21.

cikk-fordítás

írta: Trezor atya
cikk-fordítás

Egy angol nyelvű honlap cikke, nem tudom, mennyire hiteles vagy kókler, de érdekes.

banner-cthd2.png

A tudomány is igazolja, hogy az emberek magukba szívják mások energiáját.

Érezted már azt valakinek a társaságában, hogy rossz vibrálása van, mintha az illető lopná az energiádat?

A tudomány egyik alaptétele, hogy „minden energia”, és az emberi lények sem idegenek az energia átalakításában.

Egy érdekes tanulmányt folytattak le a németországi University of Bielefeld-ben (Bielefeldi Egyetem), ami kimutatta, hogy növények képesek más növények energiáját magukba szívni. Olivia Bader-Lee orvos és terapeuta, követte ennek a kísérletnek az eredményeit.

A tudományt, amely az élő lényekben levő energia természetét tanulmányozza, bioenergetikának hívják.

Ezt a kutatást algákkal folytatták le, pontosabban a chlamydomonas reinhardtiival. Felfedezték, hogy a fotoszintézis mellett van egy alternatív energiaforrása is, hogy energiát szív el más algákból. A kutatást a német Olaf Kruse biológus vezette, eredményeikről a Naturesite.com oldalon számoltak be.

Bader-Lee szerint a testünk olyan, mint a szivacs, elnyeli a körülöttünk levő energiát. „Pontosan emiatt van, hogy az emberek kellemetlenül érzik magukat, amikor mindenféle energiával és érzelmekkel rendelkező bíró csoportban van.”

„Az emberi test nagyon hasonló a növényhez, ami elszívja és elnyeli a szükséges energiát, hogy táplálja az érzelmi állapotodat és energetizálja a sejteket és növelje a kortizol és catabolise (nem tudom, hogy kell fordítani) mennyiségét, táplálja a sejteket az érzelmi szükséglettől függően” – folytatta Bader-Lee.

Ezért képes sok ember változtatni a hangulatát, ami miatt aztán idegesek, feszültek, dühösek, nyugtalan, szomorúak lesznek, vagy éppen boldogok, optimisták és nevetősek.

Bader-Lee azt mondja, hogy a századok során az ember elvesztette a kapcsolatot a természettel, ami hatalmas előnyt jelenthetne az energiacserében.

Legvégül a szellem is energia, és az általunk „természetfelettinek” hívott valami semmi más, mint a világ különböző energiáinak manifesztációja. Az ősi kultúrákban tudták ezt minden földrészen, de a tudomány úgy döntött, elveti ezt, és csak néhány tudós mert hozzányúlni ehhez a témához a tudományos közösség kritikájától és elutasításától való félelem dacára.

http://www.truthinsideofyou.org/science-confirms-that-people-absorb-energy-from-others/

 

banner-vampire.png

 

Szólj hozzá

misztika lélektan